BLOG | Εταιρικά Νέα

Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη για Επιστήμονες Υγείας απο την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, η οποία αναπτύχθηκε για να συμβάλλει ουσιαστικά στην υπεύθυνη ενημέρωση των επιστημόνων υγείας. Η πύλη εισόδου της…

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, η οποία αναπτύχθηκε για να συμβάλλει ουσιαστικά στην υπεύθυνη ενημέρωση των επιστημόνων υγείας.

Η πύλη εισόδου της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης βρίσκεται στην εταιρική ιστοσελίδα της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ (www.lilly.gr). Μέσω αυτής, οι εγγεγραμμένοι και μόνο επιστήμονες υγείας, θα έχουν πρόσβαση σε:

  • Επιστημονικές παρουσιάσεις & βίντεο
  • Περιλήψεις επιστημονικών μελετών
  • Congress Highlights & άλλες εκδηλώσεις
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για τα φαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας
  • Υποστηρικτικά υλικά για την εκπαίδευση και θεραπεία των ασθενών τους.

Στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ πιστεύουμε πως η νέα ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο που θα συνδράμει στην καλύτερη ενημέρωση των επιστημόνων υγείας, στη σωστή χρήση των θεραπευτικών λύσεων που προσφέρει η εταιρεία μας και φυσικά στις καλύτερες δυνατές εκβάσεις των ασθενών που τα έχουν ανάγκη.

Παραμένουμε σταθεροί στην υπόσχεσή μας – να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Σχετικά με την ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ

Στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ προτεραιότητά μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις σε σοβαρές ασθένειες, αλλάζοντας τη ζωή και τις προσδοκίες των ασθενών, αλλά και η εξασφάλιση αντικειμενικής, έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης των επαγγελματιών υγείας.

Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία της Eli Lilly, στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αλλά και σε συνεργασίες με άλλες πρωτοπόρες διεθνείς εταιρείες. Διαθέτει στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεσή της να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Lilly_gen_cont 06 22