Προϊόντα Εύβιος

Yotuel (Λεύκανση Δοντιών)

Μια καλλυντική λευκαντική οδοντόκρεμα που περιποιείται το σμάλτο.

Η YOTUEL αποτελεί την premium, ολοκληρωμένη σειρά λεύκανσης και καλλυντικής φροντίδας των δοντιών σε 70 χώρες παγκοσμίως και είναι σχεδιασμένη από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας. Προσφέρει ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή, ενώ προστατεύει το σμάλτο.

Η πλήρης σειρά προϊόντων ΥOTUEL αποτελεί την ιδανική λύση για την ενίσχυση του σμάλτου, ενώ το προστατεύει από τη διάβρωση που υφίσταται λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, του στρες, της κακής διατροφής και του καπνίσματος.

 • Λευκαίνει με Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), παράγοντα που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών.
 • Kαθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές δυσχρωμίες των δοντιών με την ελάχιστη τριβή.
 • Περιποιείται το σμάλτο με φθοριούχο κάλιο, φωσφορικά άλατα και ασβέστιο.
 • Συντελεί στη μείωση της τερηδόνας χάρη στη ξυλιτόλη (11%).
 • Περιλαμβάνει ουδέτερο pH για καθημερινή χρήση.
 • Χωρίς αφρίζουσα σύνθεση (sls).

Με σύνθεση που δεν προκαλεί ευαισθησία, επιτρέπει την καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια προσφέροντας δροσερή αναπνοή.

Διατίθεται στα φαρμακεία, σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center, στα Carelab καθώς και στα super market ΑΒ Βασιλόπουλος και Θανόπουλος.

Η προϊοντική σειρά ΥOTUELπεριλαμβάνει:

 • ΥOTUEL all in one (οδοντόκρεμα με ουδέτερη γεύση και με δροσερή γεύση μέντας)
 • ΥOTUEL pen (teethgloss για χρήση σε κάθε στιγμή της ημέρας),
 • ΥOTUEL 7 hours Whitening Kit (σύστημα λεύκανσης για εφαρμογή στο σπίτι)
 • ΥOTUEL breath Dental Gum (οδοντότσιχλα χωρίς ζάχαρη)
 • ΥOTUEL breath SPRAY (spray για ανανέωση της δροσερής αναπνοής σε κάθε στιγμή της ημέρας)
 • ΥOTUEL pharma B5 (οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια και ούλα)
 • ΥOTUEL classic mint (οδοντόκρεμα με γεύση μέντας)
 • ΥOTUEL mouthwash (στοματικό διάλυμα χωρίς οινόπνευμα).
Η Έξυπνη Οδοντόκρεμα για Κατάλευκα Δόντια

Η οδοντόκρεμα YOTUEL έχει ουδέτερο pH ώστε να διασφαλίζεται τόσο η δράση της παπαίνης όσο και η προστασία του σμάλτου των δοντιών, προλαμβάνοντας έτσι τα σφραγίσματα. Δεν περιέχει ζάχαρη και χημικές καθαριστικές ουσίες.

Δεν αφρίζει

Βουρτσίστε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα YOTUEL, τρεις φορές ημερησίως, μετά τα γεύματα, για 3 λεπτά τουλάχιστο. Η YOTUEL λόγω της ρευστής μορφής της και του ελάχιστου αφρού της, φθάνει ακόμα και στις περιοχές μεταξύ των δοντιών και τα κάνει λευκότερα και καθαρότερα. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεσθε τον οδοντίατρό σας τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.

Με τη Yotuel αρχίζει μια νέα εποχή στην υγιεινή των δοντιών

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την πρώτη λευκαντική οδοντότσιχλα Yotuel η οποία έχει τα ίδια δραστικά συστατικά με την οδοντόκρεμα Yotuel. Αποκτήστε δροσερή και καθαρή αναπνοή. Χαμογελάστε ελεύθερα.

Το χαμόγελό σας γίνεται όπλο γοητείας

Η YOTUEL, η έξυπνη οδοντόκρεμα για κατάλευκα δόντια, είναι προϊόν πρόσφατων τεχνολογικών εξελίξεων της αισθητικής των δοντιών.

Η οδοντόκρεμα YOTUEL, εξαφανίζει τις δυσχρωμικές κηλίδες που βρίσκονται στην επιφάνεια των δοντιών χωρίς να τα καταστρέφει ενώ παράλληλα διατηρεί τα δόντια υγιή χωρίς πλάκα και πέτρα.

Γιατί αλλοιώνεται το χρώμα των δοντιών;

Το φυσικό χρώμα του σμάλτου των δοντιών είναι διάφανο λευκό. Με το πέρασμα του χρόνου και λόγω του φαγητού, του ποτού ή του καπνίσματος και αν τα δόντια δεν έχουν την απαιτούμενη φροντίδα, το χρώμα τους αλλοιώνεται και κατατρέφεται ακόμα και ο σμάλτος.

Η πλάκα των δοντιών σχηματίζεται από υπολείμματα τροφών αναμεμειγμένα με σάλιο που εναποτίθενται στο σμάλτο των δοντιών. Τελικά, ένα πολύ λεπτό στρώμα χρωστικών όπως εκείνες ου περιέχονται στον καφέ, στο τσάι, στον καπνό ή στο κρασί όπως επίσης και στο ασβέστιο κολλάνε πάνω στο σμάλτο των δοντιών μας και δημιουργείται έτσι εκείνο το αντιαισθητικό αποτέλεσμα που καταστρέφει πολλά χαμόγελα.

Πώς ενεργεί η Yotuel;

Η τέλεια φροντίδα των δοντιών δεν εξαρτάται μόνο από το βούρτσισμα των δοντιών μετά τα γεύματα, αλλά επίσης από την χρήση της κατάλληλης οδοντόκρεμας που εγγυάται τόσο τον πλήρη καθαρισμό όσο και την ταυτόχρονη προστασία του σμάλτου.

Η YOTUEL, χάρη στην διεθνώς καταξιωμένη σύνθεσή της, συνδυάζει την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση μεταξύ των δραστικών συστατικών της. Καθαρίζοντας πλήρως τα δόντια εξαφανίζει την πλάκα που αποτελεί εστία μικροβίων και παράλληλα προλαμβάνει τον σχηματισμό της πέτρας.

Τα άριστα αποτελέσματα της οδοντόκρεμας YOTUEL πηγάζουν από μακροχρόνιες έρευνες που την καθιστούν την μοναδική οδοντόκρεμα που κάνει τα δόντια κατάλευκα με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής (Κ.Ο.- Α. 15, Πανεπιστήμιο Βρυξελλών)

Ο τρόπος παρασκευής της οδοντόκρεμας YOTUEL αυξάνει την συνέργεια δράσης μεταξύ των δύο φυσικών συστατικών: της Παπαϊνης, η οποία προέρχεται από το φυτό παπάια και της Ξυλιτόλης , η οποία προέρχεται από το δέντρο σημύδα και έχει αντιμικροβιακή δράση.

Επιπλέον η οδοντόκρεμα YOTUEL περιέχει φθοριούχο νάτριο με 100% ενεργό φθόριο, το οποίο καθιστά το σμάλτο περισσότερο ανθεκτικό στη δημιουργία κοιλοτήτων.

Η YOTUEL προκαλεί ελάχιστη τριβή

Η Αμερικάνικη Εταιρεία Οδοντιατρικής προτείνει τόσο την αναγραφή του συντελεστού τριβής του σμάλτου των δοντιών σε μονάδες ΚΟΑ όσο και την αναφορά της σχετικής βιβλιογραφίας,  σε όλες τις οδοντόπαστες.

Η τριβή δεν πρέπει να υπερβαίνει το όριο των 100 ΚΟΑ. Όταν αυτό συμβεί, προκαλεί φθορά (χαράξεις) στο σμάλτο και καταστροφή της οδοντίνης. Η τριβή που προκαλεί η οδοντόκρεμα YOTUEL είναι ελάχιστη – μόνο 15 ΚΟΑ. Η μοναδική σύνθεσή της κάνει τα δόντια κατάλευκα και αυτό οφείλεται στην ενζυματική δράση και όχι σε κάποια μηχανική δράση η οποία προκαλεί φθορά (χαράξεις) στα δόντια. Αυτός είναι ο λόγος που η YOTUEL καθαρίζει τα δόντια ακόμα και μετά το βούρτσισμα.

Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η μοναδική σύνθεση της YOTUEL, χωρίς χημικές καθαριστικές ουσίες προλαμβάνει την καταστροφή των ούλων και του βλεννογόνου και μειώνει κατά 70% την πιθανότητα εμφάνισης ελκών και αφθών στην στοματική κοιλότητα.

*Για περαιτέρω πληροφορίες να ζητηθεί η συμβουλή ενός επαγγελματία υγείας